Les Paraules celebrara el dia de les llibreries amb un 5% de descompte

23/11/2012

Comercios

El divendres dia 30 de novembre de 2012 és el nostre dia, el Dia de les Llibreries. També és el dia de tots els lectors, dels que ens visiten assíduament i d’aquells que ho fan de forma esporàdica. Aqueix dia les portes de les llibreries espanyoles estaran més obertes que mai per a tots, no tancarem fins a les deu de la nit.

Día de las librerias

En la Llibreria Les Paraules treballem per a difondre el llibre i fomentar la lectura i per a aconseguir-ho oferim un marc ideal, el marc cultural que necessita el llibre. Les llibreries independents

espanyoles som un espai que propicia la trobada entre lectors i llibres en un entorn ple d’al·licients culturals i on preval l’atenció personalitzada de llibreteres i llibreters compromesos amb el seu ofici. Comprar un llibre en una llibreria independent té valor afegit i els lectors ho saben.

El divendres 30 de novembre volem que siga un dia especial per a totes les persones que entren en una llibreria. Els lectors que ens visiten gaudiren d’activitats culturals, obsequis i descomptes

especials. Als llibreters i llibreteres ens agrada llegir i ens encanta aconsellar llibres als nostres clients. El divendres 30 acosta’t a la llibreria, tenim el teu llibre.

Programa d´actes:

A les 18 hores el contacontes Enric Esteve contara als xiquets la rondalla de “El gegant del romaní” d’Enric Valor.

A les 20 hores recital de poesia en conmemoració de l’any Estellés. Recitara Enric Esteve amb l’acompanyament de Ramón V. Pascual.

A més totes les compres d’eixe dia tindran el 5 % de descompte. I obrirem fins les 22.00 hores.

Podeu obtrindre més informació visitant aquest enllaç

VN:F [1.9.17_1161]
Votos: 5.0/5 (1 voto emitidos)
Les Paraules celebrara el dia de les llibreries amb un 5% de descompte, 5.0 out of 5 based on 1 rating
,

Sin comentarios aún.

Deja una contestación